14. Tartu Rattamaratoni 1223. lõpetaja saab auhinnaks Scott Scale 70 maastikuratta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scott Scale 70.
Scott Scale 70. Foto: SEB

SEB Liising koostöös Hawaii Expressi ja Klubi Tartu Maratoniga teevad hinnalise kingituse 18. septembril 1223-ndana finišeerivale võistlejale, arvesse lähevad nii 89km kui 40km distantsil startinud.


 Jooksva protokolli järgi 1223. rattamaratoni lõpetaja sõidab koju uhiuue maastikurattaga Scott Scale 70, millele lisandub  võistluse ametlik rattasärk ja tasuta registreerumine 2012. aastal toimuvale SEB 15. Tartu Rattamaratonile.
 
«Jätkates traditsioone soovime selgi rattamaratonil anda lisamotivatsiooni 1000-koha piiril sõitjatele ning premeerime 1223-ndana üle finišijoone sõitjat suurepärase auhinnaga. Valides aga telefonil numbri 1223, võidavad kõik need, kes soovivad saada kiiret liisingpakkumist SEB-lt,» lisas SEB Liisingu tegevjuht Ainar Leppänen.
 
«Vaatamata sellele, et rattasõiduhooaeg hakkab selleks aastaks lõppema, usume, et auhinnaratas pakub omanikule rõõmu ning suurendab motivatsiooni ja tahet osaleda kevadisel Tartu Rattarallil ja sügisesel Tartu Rattamaratonil ka järgmistel aastatel,» ütleb SEB 14. Tartu Rattamaratoni projektijuht Kunnar Karu.
 
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles