Kristal: selline see treenerielu on

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammeka peatreener Marko Kristal.
Tammeka peatreener Marko Kristal. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Tartu Tammeka peatreenerikohalt hundipassi saanud Marko Kristal tunnistas, et juhatusepoolne otsus tuli talle väikse üllatusena. Samas ei tunne ta, et talle oleks sellega ülekohut tehtud.

«Initsiatiiv tuli juhatuse poolt. Meeskonna tulemused polnud need, mida oodati ja loodeti,» rääkis Kristal, kellele tuli otsus väikse üllatusena. «Eks selles ametis peab teadma, et võid asjad kiiresti kokku pakkida. Väike üllatus oli see siiski. Aga mis teha – selline see treenerielu juba on.»

Samas tõdes Kristal, et otsuse järel tal okas hinge ei jäänud. Järelikult lootis juhatus meeskonda paremaks teha ja selle vastu ei saa midagi olla.

Samuti tunnistas Kristal, et loodab siiski ka edaspidi treeneriametis jätkata. Aga kus – seda ta veel öelda ei osanud. «Praegu alles sõidan tagasi Tallinnasse. Pean hakkama vaatama, mis edasi saab,» sõnas Kristal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles