UEFA president: jalgpall on surmaohus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
UEFA president Michel Platini.
UEFA president Michel Platini. Foto: SCANPIX

Euroopa Jalgpalli Liit (UEFA) korraldas korruptsioonivastase seminari, kus UEFA president Michel Platini rääkis jalgpalli kokkuleppemängude ohtlikkusest.

«Jalgpall, nagu ka paljud teised spordialad, on surmaohus,» vahendab AIPS Media Platini sõnu. «Meie ala põhineb tulemuste aususel, mõistagi mõjutab see iga võistluse usutavust. Praegusel ajal ei lähe nädalatki mööda, ilma et ajalehtedes ei kirjutataks kokkuleppemängude kahtlusest, nende uurimisest või muust säärasest. Just seetõttu ongi ala surmaohus, aga ma keeldun sellega leppimast. Ja ma tean, et kogu jalgpalliperekond on vasturünnakuks valmis.»  

«Meil kehtib nulltolerants,» lisas UEFA peasekretär Gianni Infantino, kes rõhutas, kui tähtis on koostöö spordiorganisatsioonide ja riigiametnike vahel.  «Saame infot vahetades aidata prokuröre ja teisi ametnikke ning nemad saavad samamoodi ka meid aidata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles