10. Tartu maastikurattasprindi võitis tartlane Martin Laas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
10. Tartu maastikurattasprindi esikolmik rajal.
10. Tartu maastikurattasprindi esikolmik rajal. Foto: Tarmo Haud

Täna peeti Tartus 14. Tartu rattamaratoni raames ka 10. Tartu maastikurattasprindi võistlus. Põneva heitluse võitis Martin Laas Tamme Jalgrattaspordiklubist.



 Tartu maastikurattasprindi 7-kordne võitja Caspar Austa finišeeris teisena, kolmandaks tuli Gabriel Leppik Tartu Ülikooli Akadeemilisest Spordiklubist.

«Mõnevõrra üllatuslikult sain finaalis kohe alguses teistega pika vahe sisse sõita. Vahepeal ohustas liidrikohta küll Erki Pütsep, kes aga kahjuks kukkus ning pärast seda olin juba suhteliselt kindel, et suudan täna kiireim olla,» võtab sõidu kokku võitja Martin Laas. «Tulin ka sel korral finaalikohta püüdma,» ütles eelmise aasta sprindivõistluse kuues mees. «Eesmärk oli lõpetada kolme esimese hulgas, kuid võitsin. Olen väga rahul,“ lisas ta.

Vaatemängulises maastikurattasprindis Tähtvere Spordipargi BMX-rajal katsusid jõudu 24 eliitratturit. Ratturite põnevat etteastet takistusraja läbimisel oli kogunenud oma silmaga jälgima ka hulgaliselt pealtvaatajaid.
Esikolmikule andis võidukarikad üle profirattur Rein Taaramäe.

SEB 14. Tartu Rattamaraton sõidetakse Lõuna-Eesti maastikuradadel homme, rattureid ootavad 89 km ja 40 km pikkune maratonirada. Pikemal distantsil selgitatakse muuhulgas välja ka Eesti meistrid maastikurattamaratonis.

10. Tartu maastikurattasprindi tulemused leiab siit.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles