Ferguson soovitab ManU uueks peatreeneriks Mourinhot

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho
Jose Mourinho Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna peatreener Alex Ferguson soovib klubi uue peatreenerina näha portugallast Jose Mourinhot, kes praegu juhendab Madridi Reali.

Loomulikult soovib Ferguson Mourinhot sellel ametipostil näha alles siis, kui šotlane otsustab oma ametipostist loobuda, kirjutab Daily Mail.

Samal ajal kardab ManU juhtkond, et vastuoluline Mourinho kahjustaks klubi mainet, kui ta saaks meeskonna peatreeneriks. Ferguson selles aga probleemi ei näe ning usub, et portugallane oleks talle vääriline asendaja.

«Alex ja Jose on lähedased. Alex on valmis tegema kõike, et Jose saaks Unitedis tööd. Josel on Realis palju probleeme, kuid Alexi arvates on see paljuski seotud tema rahvusega,» sõnas mõlemat treenerit hästi tundev allikas Sportsmailile.

«Jose on oma riigi üle uhke, kuid hispaanlased vaatavad portugallastele ülevalt alla ning neile ei meeldi nende käsklusi kuulata,» lisas ta. «Inglismaal on asjad teistmoodi.»

ManU üks tugisambaid Rio Ferdinand on samuti teatanud, et Mourinho on ainuke mees, kes suudaks Fergusoni «suuri saapaid» täita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles