Fortuuna valis Viljandi Linnajooksul osalejate seast esimesed õnnelikud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jooksjad.
Jooksjad. Foto: Yuri Arcurs

Kolm nädalat enne Viljandi Linnajooksu starti on selgunud need viis õnnelikku, kes pääsevad järgmisel aastal jooksule tasuta.

Loosi tahtel võitsid tasuta osalemise 2012. aasta jooksul Meeli Loite, Mario Atonen, Leili Teeväli, Katrin Peterkopf ja Alar Kaar.

Loosimisel osalesid kõik need, kes on end registreerinud Viljandi Linnajooksule aadressil www.sportinfo.ee/linnajooks ja avaldanud soovi osaleda tasuta pääsmete loosimises.

Kõigil neil, kes kavatsevad Viljandi Linnajooksul osaleda, kuid sel korral ei võitnud pole põhjust kurvastada, sest juba kolme nädala pärast on kavas järgmine loosimine. Päev enne jooksu, 8. oktoobril loositakse välja veel viis tasuta pääset 2012. aasta jooksule.

Kampaanias osalemiseks ei ole vaja teha midagi muud, kui vaid registreerida end 9.oktoobril toimuvale 56. Viljandi Linnajooksule, märkida ära soov osaleda kampaanis osalemine ning loota loosiõnnele.

Viljandi Linnajooks saab stardi 9. oktoobril kell 12 Vabaduse platsilt. 13,7 kilomeetri pikkuse raja trass on sarnane mullusega ning see kulgeb mööda Viljandi tänavaid ja parke.

Septembri lõpuni maksab täiskasvanule osalemine 6 eurot. Veteranid ja noored, kes on sündinud 1993. aastal või hiljem pääsevad jooksma 4 euro eest. Kepikõnnil osalemisele saab end registreerida 3 euro eest. Karumsi lastejooks on kõigile tasuta.

Lisainfo leiab www.sportinfo.ee/linnajooks või Viljandimaa Spordiliidust.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles