Tech 1 juht: kogemus maksis Korjusele kõrgema koha

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus
Kevin Korjus Foto: Erakogu

Vormel Renault 3.5 sarja meeskonna Tech 1 juht Simon Abadie ütles, et eelmisel nädalavahetusel jäid tema tiimi pilootide Kevin Korjuse ja Arthur Pici kõrgemad kohad kogemuste taha. Avaldus on mõnevõrra kummaline, kuna hooaja teisel poolel on mõlema sõitja hoog olnud märgatavamalt väiksem, mis on selge viide, et tehnika ei pruugi enam endisel tasemel olla.

«Ei ole tõsi, et meie esitus oleks kehv olnud,» arvas Abadie. «Kõik ootasid, et Kevin ja Arthur võitlevad Jean-Eric Vergne, Robert Wickensi ja Alexander Rossiga, kuid ei maksa unustada, et neil kolmel on palju rohkem kogemusi. Kogemus mängib eriti olulist rolli, kui minnakse tundmatule rajale.»

Abadie sõnul algas esimene päev Korjuse jaoks väga ilusti.

«Kevini esimene päev oli hea. Ta näitas kvalifikatsioonis head aega ja sõidus oli kiirus perfektne. Uskusime, et töö mida tegime esimeses sõidus (Korjus oli hoolimata esitiiva probleemidele kümnes – toim.) annab eelduse püüda teises sõidus TOP5 kohta. Siis mängis ilm meie vastu. Kogenumad sõitjad oskavad muutustele kiitemini reageerida, aga Kevinil ja Arthuril võtab see rohkem aega, mis on tegelikult noorte sõitjate kohta normaalne,» märkis Abadie.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles