Drogba: olen õnnelik, et eluga pääsesin

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Didier Drogba sai augusti lõpus mängus Norwichi vastu raskelt vigastada.
Didier Drogba sai augusti lõpus mängus Norwichi vastu raskelt vigastada. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Chelsea ründaja Didier Drogba teatas, et kartis pärast mängus Norwichiga saadud peatraumat, et ei pruugi ellu jääda.

33-aastane Drogba sai hirmuäratava vigastuse, kuid on nüüd tagasi Chelsea koosseisus. Mängus Fulhami vastu viibis ta juba terve kohtumise pingil ja võib tänases liigamängus Swanseaga esimesed mänguminutid saada, vahendab Soccernet.ee.

«Kui üles ärkasin, ei saanud ma aru, mis toimus – olin hirmunud,» ütles ta. «Ma ei mäletanud Norwichi viigiväravast kuni haiglasse toimetamiseni midagi. Olen tänulik kõigile, kes mind aitasid - staadioni ametnikele ja meedikutele, kes mind maha rahustasid. Mulle öeldi, et olin kuus kuni kaheksa minutit teadvuseta.»

«Mitte mängimine on häiriv, aga olen õnnelik, et jäin ellu ning teadsin, et oli vaid aja küsimus, kuni taas mängida saan,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles