Reali uuele peatreenerile meeldis mängijate esitus

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul
Raul Foto: Reuters / Scanpix

Hispaania suurklubi Madridi Reali peatreener tegi eduka debüüdi. Meistrite liiga viimases voorus purustati kodusel Stadio Bernabeul Peterburi Zenit 3:0.


Veel esmaspäeval võis Madridi Reali treeneripingil näha sakslast Bernd Schusterit, kuid teisipäeval istus seal juba varem Sevillat ja Tottenhami juhendanud Juande Ramos. Esimest testi ei tulnud hispaanlasel kaua oodata, sest juba kolmapäeval ristati Meistrite liiga viimases voorus mõõgad külla sõitnud Peterburi Zenitiga. 3:0 võit tõi uuele lootsile rõõmu eelkõige just sellepärast, et selles kohtumises polnud vaja surmkindlalt punkte teenida.



«Saada võit mängus, kus punkte noppida pole tegelikult vaja, on väga rõõmustav,» märkis Ramos Madridi Reali ametlikul kodulehel. «Mulle meeldis meeste esitus ja nende tõsine suhtumine. Kõik tahtsid poolehoidjaid rõõmustada ja enda tuju tõsta. Sellised esitused tõstavad meeskonnavaimu.»



Ramos oli rahul ka oma kaitseliini tegevusega. Kuigi oma puur hoiti mängus Zenitiga puhtana, tuleb nädalavahetusel pureda märksa kõvem pähkel. Nimelt kohtutakse koduses liigas sel aastal suurepärast vormi näidanud FC Barcelonaga, kes on ühtlasi Hispaanias ka tabeliliider.



«Zenitil oli palju võimalusi meile värav lüüa, kuid õnneks suutsime seda vältida,» sõnas Ramos. «Küll aga seisab meil nädalavahetusel ees kohtumine Barcelonaga, kus peame tublisti kõvemini töötama. Samas näitab nende suhtumine, et nad soovivad teha kannapöörde, et nigel vorm lõpuks seljataha jätta.»



Teises H-grupi kohtumises mängisid Torino Juventus ja BATE Borissov 0:0 viiki. Teise poolaja keskel oli Sebastian Giovincol hea võimalus itaallastele võit tuua, kuid noormees ei suutnud penaltit realiseerida.



Keskmisest nukram päev oli aga Inglismaa klubidel. E-alagrupis oli Manchester United raskustes esikoha säilitamisega, kui Aalborgiga saavutati kodus 2:2 viik. Inglaste õnneks suutis Glasgow Celtic alistada Villareali ning hispaanlased platseerusid teisel tabelireal.


2004. aasta Meistrite liiga võitja FC Porto suutis G-grupi esikohaheitluses  alistada Lon­doni 2:0.



F-grupis alistas Müncheni Bayern põnevuslahingus Lyoni 3:2. Poolajaks olid Bayerni mängijad ees juba kolme väravaga, aga kodumeeskond võitles lõpuni ja lõpuvile kõlades oli prantslaste kaotus vaid 2:3.



19. detsembril loositakse kaheksandikfinaalpaarid. Omavahel ei saa kokku minna alagruppide võitjad AS Roma, Panathinaikos, Barcelona, Liverpool, Manchester United, Müncheni Bayern, Porto ja Juventus. Nendele loositakse vastasteks alagruppides teiseks jäänud Chelsea, Milano Inter, Lissaboni Sporting, Madridi Atletico, Villareal, Lyon, Arsenal ja Real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles