Aasta viimane rulluisutajate mõõduvõtt tuleb Tallinnas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rulluisutajad.
Rulluisutajad. Foto: Gero Breloer/AP

1. novembril sõidetav Ultrarull on hooaja viimane suurem rullisündmus mis ühendab endas Rulluisuneljapäevakute viimase etapi, 6 tunni kestvussõidu ja 1 tunni sõidu ühise tegemise.

 Kõikide osalejate tulemused lähevad Rulluisuneljapäevakute arvestusse.

Ultrarull on vaba stardiajaga kestvussõit, kus 6 tunni jooksul on osalejal aega läbida oma võimetele ja tahtmisele võimalikult pikk distants rulluiskudel või rullsuuskadel alates kella 9:00 kuni 15:00ni.

Oma sõitu võib iga rulluisutaja alustada ka hiljem ja kui vahepeal tuleb väsimus, võib teha sobiva puhkepausi ning jälle sõitu jätkata. Sõidu võib samuti lõpetada igaühele sobival ajal. Sõit toimub 2,5 km ringil ja elektrooniline kiibiga ajavõtt asub stardi/finishi paigas.

Võistlus toimub Tallinnas Lillepi pargi kergliiklusteel. Võistlustrass on liikluseks suletud kinnisel ringil ja ringi pikkuseks on 2,5 km ja laiuseks 3,5 – 4m. Kergliiklustee on ühesuunaline.

Lisaks sportlikule hommikupoolikule päevast toimub päeva teises pooles Rullihooaja lõpetamine, kus autasustatakse EMT Rullituuri, Rulluisuneljapäevakute ja Ultrasõidu parimaid.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles