Kanepi järgmine vastane on maailma esireket Wozniacki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki Foto: SCANPIX

Eesti esireket Kaia Kanepi (WTA 43.) läheb Tokyos jätkuva 2,05 miljoni dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiri kolmandas ringis vastamisi maailma esireketi Caroline Wozniacki.

Wozniacki sai täna 6:1, 6:7 (4), 6:3 jagu Austraaliat esindavast Jarmila Gajdosovast (WTA 34.), kohtumine kestis kaks tundi ja kaheksa minutit.

Kanepi oli kindlalt 6:2, 6:2 parem ameeriklanna Coco Vandeweghest (WTA 97.).

Wozniacki ja Kanepi on omavahel mänginud kahel korral ning mõlemal juhul on 26-aastane Kanepi pidanud tunnistama endast viis aastat noorema Wozniacki paremust.

Esimest korda kohtusid nad kolm aastat tagasi Tokyos 175 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiri finaalis ning Wozniacki võitis 6:2, 3:6, 6:1. Viimati olid nad vastamisi 2009. aasta kevadel Indian Wellsis, siis võitis Wozniacki 6:3, 3:6, 6:3.

Kanepi ja Wozniacki kohtumine peetakse homme peaväljaku neljanda mänguna, mis ei alga enne kui Eesti aja järgi kell 11. Esimene matš sel väljakul algab Eesti aja järgi kell 4 öösel.

Postimees.ee toob mängu käigu lugejateni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles