Northug läheb Tour de Skid võitma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Northug
Petter Northug Foto: Priit Simson

Norra suusaäss Petter Northug kinnitas, et on paremas vormis kui samal ajal aasta tagasi. Oslos kahekordseks maailmameistriks kroonitu loodab vältida mullust viga ja detsembris peetaval Tour de Skil alavormi langemist vältida.

«Usun, et ettevalmistus on kontrolli all,» ütles augustis Seiser Almis ja Livignos kolm nädalat järjest mäelaagris viibinud Northug. «Olen olnud olukordades, kus asjad käest ära lähevad ja siis pole teha muud, kui voodis lamada. Kui tahan võita Tour de Skid, pean seal algusest peale vormis olema.»

Tänavune Tour de Ski algab 29. detsembril Oberhofis ning Northug loodab saada esimeseks Norra suusatajaks, kes tippvõistluse võidab. «Tunnen end hästi ja vorm on pärast mäelaagrit olnud väga hea. Olen uudishimulik, kuidas asjad kulgema hakkavad, kuid usun sellesse, mida teen,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles