HC Kehra võitis käsipallikarika

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HC Kehra peatreener Jüri Lepp.
HC Kehra peatreener Jüri Lepp. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

HC Kehra käsipallimeeskond tuli Eesti 2008. aasta karikavõitjaks, kui kahe mängu kokkuvõttes alistati Chocolate Boys 61:59.


«Ikka on hea tunne,» sõnas kehralaste peatreener Jüri Lepp. «Hooaja esimene eesmärk sai ilusti täidetud.»



Kuigi teeniti väärt võit, ei tulnud kodus mänginud Kehrale midagi kergelt. Esimeses kohtumises võideldi välja seitsmeväravaline edu ning see olekski peaaegu karuteene teinud.



«Suur edu võib vahel uinutav olla,» tõdes Lepp. «Mõned mehed hakkavad asju ehk liiga pehmelt võtma ning ärgates võib seis juba kriitiline olla.» Kuigi mäng kaotati «piisava» nelja väravaga, olid külalised Tallinnast mängu kulgedes tihtipeale viie-kuue-seitsme väravaga eeski. Lepp tunnistas, et karikavõit tuli suure tööga.



«Tegelikult oli seis lahtine pea viimase kümne sekundini,» sõnas Lepp, kes tunnistas, et terve kohtumise vältel oli kerge ärevus sees. «Kõva lahing käis. Šokolaadipoisid ei tahtnud meile midagi lihtsalt anda.»



Kehra olukorda raskendas ka lühike pink. Nimelt olid vigastusega väljas Eduard Makejev ja Janar Mägi.



«Mäe vigastus tähendas seda, et meil oli välja panna vaid kolm tagamängijat,» sõnas Lepp. «Et poisid mängisid hõrendatud riviga, tuleb neid topelt kiita.»



Tänase mängu võitis Chocolate Boys 29:34, kuid tiitel läks siiski Kehrale. Üleplatsimehena tõi Chocolate Boysi Tarmo Ulla kümme väravat. Kehralaste parimaks kerkis kaheksa tabamusega Risto Lepp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles