ManCity mängijad võivad toetada streikinud Tevez’t

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Tevez (vasakul) ja Roberto Mancini.
Carlos Tevez (vasakul) ja Roberto Mancini. Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpallimeeskonna mängijad võivad toetada argentiinlasest ründajat Carlos Tevez’t, kes keeldus teisipäevases Meistrite liiga kohtumises väljakule minemast.

City peatreener Roberto Mancini on juba teatanud, et tema juhendatavas meeskonnas ründajal enam asja ei ole. Praegu on Tevez kaheks nädalaks meeskonna tegemistest eemaldatud.

Lõpliku selguse saamiseks on otsustatud Mancini, Tevez ja varumeestepingil Tevez'e läheduses istunud mängijad üle kuulata. Sportsmail kirjutab, et Tevez'e läheduses istunud mängijad ei kuulnud, et ründaja oleks peatreeneri soovile eitavalt vastanud.

Tevez on pärast juhtunut väitnud, et tegemist oli arusaamatusega ning tema on klubi eest alati valmis kõik andma.

Mancini kutsus eile kokku mängijate koosoleku ning andis neile teada, et viimasel ajal juhtunu ei tohi segada nende keskendumist järgmisteks kohtumisteks.

Samal ajal palus Mancini käest vabandust ründaja Edin Džeko, kes avaldas oma pahameelt kohtumises Müncheni Bayerniga, kui ta pingile puhkama kutsuti. Seetõttu jäi Džeko ka klubipoolse karistuseta ning järgmiseks Inglismaa liiga kohtumiseks on ta kindlasti koosseisus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles