Megarikas Anži: soovime Lampardi, Gerrardi ja Capellot

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steven Gerrard.
Steven Gerrard. Foto: SCANPIX

Venemaa rikkurile Suleiman Kerimovile kuuluv sealne jalgpalliklubi Mahhatškala Anži kavatseb enda ridu oluliselt täiendada. Enda meeskonda soovitakse hankida Inglismaa tähtmängijad Frank Lampard ja Steven Gerrard ning klubi peatreeneriks soovitakse Inglismaa koondise juhendajat Fabio Capellot.

Sellisest võimalusest on ka varasemalt räägitud, kuid nüüd tegi vastavasisulise avalduse ka Anži mängiv abitreener Roberto Carlos, kirjutab sportsmail.

Viimati vallandas klubi senise juhendaja Gadži Gadžievi ning nüüd otsitakse uut peatreenerit. Anži on mängijateturul juba sel suvel sensatsiooni teinud, kui enda ridadesse hangiti Samuel Eto’o, kes teenib Venemaal 20 miljonit eurot hooaja eest. Selline teenistus teeb ta ka maailmas suurimat palka saavaks jalgpalluriks. Suvel tehti pakkumine ka Brasiilia andeka noormängija Neymari ostmiseks.

«Me jahime selliseid mehi nagu Lampard, Gerrard ja (Robert) Pires,» sõnas Carlos. «Peatreeneri kohale on mitmeid kandidaate. Teiste seas ka Capello, (Guus) Hiddink, (Vanderlei) Luxemburgo ja (Luis Felipe) Scolari.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles