Ferguson Tevezi saagast: peatreener on klubis kõige olulisem

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sir Alex Ferguson
Sir Alex Ferguson Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester Unitedi peatreener Alex Ferguson kiitis linnarivaali Manchester City peatreenerit Roberto Mancinit tugeva iseloomu eest, mida ta on näidanud Carlos Tevezi saaga lahendamisel.

«Roberto Mancini näitas end tugeva karakteri ja tugeva peatreenerina, mis on väga oluline,» kiitis Ferguson. «Kõigil peatreeneritel on karjääris keerulisi momente, kust pead edukalt välja tulema. Tean enda kogemusest, et juhendaja vajab tugevat kätt, kuna ta on klubis kõige olulisem inimene.»

Ferguson kommenteeris ka Unitedi legendi Paul Scholesi meenutust 2001. aastast, kus endine jalgpallur keeldus koos teise ešeloniga Londoni Arsenali vastu liigakarika kohtumises mängimast.

«Seda juhtumit ei anna Tevezi omaga võrrelda,» kinnitas Ferguson. «Võib-olla Scholes tunneb tagantjärele kahetsust, kuid see polnud praegusele ligilähedanegi.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles