Serviti, HC Kehra ja Viimsi said kirja võidud

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti meeskond.
Põlva Serviti meeskond. Foto: Toomas Huik

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste kolmandas voorus olid võidukad HC Viimsi/Tööriistamarket, Põlva Serviti ja HC Kehra.

Vooru kõige tasavägisemas kohtumises alistas Viimsi/Tööriistamarket võõrsil 30:27 (17:13) SK Tapa. Tarmo Ullalt võitjate kasuks kümme ja Siimo Tänavotsalt kaotajatele 12 tabamust.

Tiitlikaitsja Serviti jätkas võidukursil, kui purustas punktita oleva Aruküla/HC Tallase kodus 48:18 (26:6). Serviti poolel tegi skoori koguni 12 mängijat, neist resultatiivseim oli kuue tabamusega Priit Jõks. Aruküla/Tallase tulemuslikumaks osutus Indrek Napsep kuue väravaga.

Tabelijuht Kehra alistas samuti koduseinte toel 40:30 (20:14) Põlva teise meeskonna. Ka Kehral sai käe valgeks 12 meest, kellest resultatiivseim oli Kaupo Liiva kaheksa tabamusega. Vooru kangelaseks kerkis aga põlvalane Ardo Puna 19 väravaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles