Fännid tõmbasid Tevez’i kuju oksa ja pistsid põlema

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Tevez
Carlos Tevez Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpallimeeskonna ründaja Carlos Tevez’i ümber lõõmavad jätkuvalt kired ning viimati pandi City staadioni lähistel põlema mängumehe särki kandnud kuju.

Topisele oli pandud nöör ümber kaela ja riputatud City staadioni lähistel oleva kanali kohale. Lisaks oli topise näo kohale oli pandud ründaja pilt. Kõige tipuks süüdati kuju ka põlema, kirjutab Daily Mail.

Praegu ei ole veel taeda, kas juhtunus on süüdi City fännid või sai selle teoga hakkama keegi teine.

Mäletatavasti keeldus Tevez Meistrite liiga kohtumises Müncheni Bayerni vastu väljakule minema ning seejärel teatas City peatreener Roberto Mancini, et argentiinlasel pole enam klubis kohta. Kuigi Tevezi sõnul oli tegemist arusaamatusega, siis klubi otsustas mehe kaheks nädalaks võistkonnast eemaldada.

Hiljuti pidas Tevez klubi juhtidega salajasi läbirääkimisi oma tuleviku osas ning praeguseks on ta lennanud oma kodumaale Argentinasse.

Fotod juhtunust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles