Kulturist Imre Vähi tahab püstitada kaalurekordit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imre Vähi.
Imre Vähi. Foto: eastlabs.biz

Eelmisel aastal klassikalise kulturismi EMil pronksi võitnud Imre Vähi on asunud algavat hooaega silmas pidades kaalu langetama. Vähi loodab püstitada koguni selle aasta kaalurekordi.

Vähi kirjutas täna hommikul fitness.ee blogis: «Täna võtan siis ette uue kaalurekordi sellel aastal. Üle-eelmisel kolmapäeval kaalusin lõpuks 79,3 kg, eelmisel kolmapäeval 79,1 kg ja täna loodan näha kehakaaluks -79 kg. Uueks rekordiks on kõik tingimused loodud.

Hommikul oli kehakaal 81,5 kg ning pärast varahommikust bodypumpi ja saunatamist oli kehakaal juba 79,8 kg! See ületas kõik lootused. Mul on täna veel korralik jõusaalitreening, samuti veel üks bodypump ja saun. Päeva lõpus on ka poseerimine ja pildistamine. Õhtul võtan jälle vabamalt, aga toitumisega jään kindlatesse raamidesse.

Vedelikku olen tarbinud minimaalselt ning motivatsioon on laes! Vorm on läinud juba päris teravaks ning olen jälle sõiduvees! Pidage vastu!»

Täna kell 15.24 lisas Vähi: «Vahel on raske. Enne jõusaali tegin 20-30 minutit jooksmist maadlussaalis ja pea hakkas ringi käima. Sellisel hetkel võtsin hoo maha, jalutasin rahulikult 5 minutit, jõin külma vett ja libistasin ühe PRODE sheigi sisse turgutuseks. Kohe läks paremaks ja endiselt planeerin täna uut kaalurekordit sellel aastal! Pidage vastu!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles