Eesti koondise ründajad: lisapinget mängu eel ei ole

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov (paremal) heitlemas kohtumises Sloveeniaga Josip Iličičiga. Teisipäeval tuleb loota, et Sloveenia aitab Eesti koondise play-off'i.
Sergei Zenjov (paremal) heitlemas kohtumises Sloveeniaga Josip Iličičiga. Teisipäeval tuleb loota, et Sloveenia aitab Eesti koondise play-off'i. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondisel seisab reedel ees ülitähtis EM-valikkohtumine Põhja-Iirimaaga, mis tuleb alagrupis teise koha püüdmiseks võita. Kas kohustus väravaid lüüa võib panna ka ründajatele lisapinge.

«Tavalisest suuremat pinget küll ei ole. Aga muidugi iga mäng tunnen, et pean värava lööma, kuna olen ikkagi ründaja. Vorm on läinud ikka paremaks,» sõnas Sergei Zenjov.

«Praegu ei ole pinget tunda. Tuleb võtta seda nagu igat teist mängu ja anda endast parim,» sõnas koondises 12 kohtumist pidanud, kuid seni veel väravata Jarmo Ahjupera. «Proovin ikka järgnevates mängudes ära lüüa.»

Kui hooaja alguses pidi Ahjupera koduklubi Györi ETO kohtumisi isegi tribüünilt jälgima, siis praegu sekkub ta Ungaris enamasti vahetusest.

«Hetkel olen oma positsioonil peatreeneri jaoks teine valik. Tundub, et treener on minu panusega praegu rahul, kuigi ise tunnen, et nende minutite jooksul võiksin rohkem väravaid lüüa. Viimasel ajal on osad olukorrad löömata jäänud,» tunnistas Ahjupera.

Sel hooajal on Ahjupera ETO eest saanud väljakule kuues kohtumises ja seni on ta kirja saanud kaks tabamust. Mulle Ujpesti ridades pidas ta 14 mängu ja lõi kaheksa väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles