Piltuudis: vaata, millisel staadionil võõrustab Põhja-Iirimaa Eestit

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Windsor Parki staadion.
Windsor Parki staadion. Foto: Madis Kalvet

Eesti jalgpallikoondis kohtub homme EM-valikmängus võõrsil Põhja-Iirimaa koondisega. Eesti aja järgi kell 21.45 algav kohtumine toimub Windsor Park nime kandval staadionil.

Praeguse seisuga 14 000 pealtvaatajat mahutaval areenil homme kohalike ajakirjanike sõnul täismaja oodata ei ole. Kuna Põhja-Iirimaa koondis on viimasel ajal tagasihoidlikult esinenud, siis prognoositi, et staadionile võib tulla umbes 7000 kuni 8000 pealtvaatajat. Põhja-Iirimaa Jalgpalli Liidu liige ootas samas homme staadionile aga täismaja publikut.

Staadion on tuultele küllaltki avatud ning kohapeal on olnud ka väga tuuline ilm. Homseks prognoositakse sarnast ilma ja lisaks võib sadada ka vihma ning seega võivad mängu ajal valitseda küllaltki keerulised olud. Viimastel päevadel sadanud vihm oli ka väljaku Eesti koondise tänase treeningu ajaks muutnud üsna pehmeks. Lisaks sadas tugevalt vihma ka treeningu ajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles