Seraina Boner liitub Team Exspirit´iga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seraina Boner, Ski Classicu sarja naiste võitja.
Seraina Boner, Ski Classicu sarja naiste võitja. Foto: Magnus Östh

Ski Classicu sarja naiste võitja šveitslanna Seraina Boner sõlmis koostöölepingu Rootsi pikamaasuusatamise meeskonna Team Exspirit´iga.

Boneril on seljataga Ski Classicu 2010/2011 edukas hooaeg. Esikohad Marcialongas, Birkebeinerrennetil ja Ski Classicu finaalsõidus ning teised kohad Jizerska Padesatkal ja König Ludwig Laufil kindlustasid talle sarja üldvõidu. «Oleme väga rahul sõlmitud kokkuleppe üle. Seraina Boner muudab uuest hooajast Team Exspirit´i kindlasti veelgi tugevamaks,» ütleb David Nilsson, meeskonna juht.

«Team Exspirit´iga liitumine on mulle väga inspireeriv. Olen õnnelik, et saan treenida ning võistelda koos tugevate meeskonnakaaslastega. Usun, et sel talvel suusatame me eriti kiiresti,» ütleb Seraina Boner.

Team Exspirit´i ridadesse kuulub nüüd kolm maailmaklassi naissuusatajat, Seraina Boneri kõrval ka Jenny Hansson ja Susanne Nyström. Meestest kuuluvad meeskonda Oskar Svärd, Mathias Fredriksson, Rikard Andreasson, Jimmie Johnsson ning Anton Sjöholm.

Ski Classicu ajakava 2012
Jizerska Padesatka, Tšehhi, 8. jaanuar
Marcialonga, Itaalia, 29. jaanuar
König Ludwig Lauf, Saksamaa, 5. veebruar
Tartu Maraton, Eesti, 19. veebruar
Vasaloppet, Rootsi, 4. märts
Birkebeinerrennet, Norra, 17. märts
Ski Classics Finaal - Norefjell, Norra, 31. märts

Lisainformatsioon:
http://www.teamexspirit.com/
http://www.skiclassics.com/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles