Massa: Hamilton rikkus mu võimaluse esikolmikusse tulla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa
Felipe Massa Foto: SCANPIX

Ferrari sõitja Felipe Massa kritiseeris taas teravalt Lewis Hamiltoni, kellega ta vormelirajal taas ebameeldivasse intsidenti sattus.

Massa ja Hamilton põrkasid teist etappi järjest kokku. Täna Jaapanis sai Massa autol kannatada esitiib, Hamilton pääses intsidendist puhtalt.

Kaks nädalat tagasi sai Hamilton selletõttu karistada, tänase etapi järel ei pidanud kohtunikud seda aga vajalikuks.

«Mu auto sai sellepärast kahjustada. Arvan, et asitõendid räägivad enda eest. Tal oli rehvidega probleeme, ma jõudsin peaaegu ta kõrvale ja ilma mingi põhjuseta sõitis ta mulle vastu. Mul pole mõtet midagi enamat öelda,» rääkis Massa, kelle sõnul peaks FIA inglast karistama.

«Hamilton oli sellel sirgel väga aeglane ja jäi paremale poole. Ma olin palju kiirem ja läksin vasakult. Jäin oma poolele, aga tema sõitis oma autoga mulle vastu. Mind ei huvita, mida ta ise selle kohta ütleb. Hoolin vaid sellest, mida FIA teha kavatseb. Nad peavad olukorra eest hoolt kandma. Nad on ainukesed, kes suudaksid Hamiltoni karistada,» nentis Massa, kelle sõnul rikkus see intsident tema võimaluse poodiumile tulla. «Juba teist korda järjest lõpetasin sõidu kibeda maitsega suus. Täna oleks minu võimuses poodiumil lõpetada, kuid selle asemel jagan siin pärast seitsmendat kohta kommentaare. Sellest on väga kahju.»

 Hamilton ajas avarii auto süüks. «Sirgetel värisevad peeglid nii palju, et ma ei näe neist mitte midagi. Mul polnud aimugi, et Massa nii lähedal on,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles