Musting: «oleks» on paha poiss, kuid…

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalmer Musting.
Kalmer Musting. Foto: Sille Annuk

««Oleks» on küll paha poiss, kuid… oleks meil kõik mehed terved ja rivis, võinuks me Austria klubile vastu hakata,» sõnas Põlva Serviti käsipallimeeskonna peatreener Kalmer Musting. Paraku ei saanud ta kõiki oma kaarte kasutada ja Serviti pidi eurosarja avamängus leppima kaotusega Austria klubile Bregenz 23:26.


Servitile sai saatuslikuks teise poolaja keskpaik, kui kolm korda järjest ei suudetud realiseerida üks ühe vastu olukordi, külalised pääsesid ette ega andnud enam edu käest.

Kordusmäng peetakse laupäeval Austrias. Mustingu hinnangul võiks raskest olukorrast välja tulla vaid siis, kui esimesest mängust näpuvigastuse tõttu eemale jäänud Roman Aizatullov saab meeskonda aidata.

«Praegu teeb ta juba sööduharjutusi, kuid tegemist on ikkagi viskekäega,» nentis ta. «Seekord tegutses meil tema kohal Mario Karuse. Lisaks polnud Janis Selge jalg veel päris terve, kuid vapra mehena pidas ta vastu kõik 60 minutit. Meie ja Bregenzi vahe seisnebki komplekteerimises, neil on igale positsioonile kaks võrdset meest, meil on selline võimalus vaid paaril positsioonil.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles