Arsenali mängija peab vangimineku vältimiseks klubist lahkuma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chu-Young Park
Chu-Young Park Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Arsenali lõunakorealasest ründaja Chu-Young Park tunnistas, et peab kahe aasta pärast klubist lahkuma ja naasma kodumaale, et minna aega teenima, vastasel juhul ähvardab teda vangiminek.

Suvel üleminekuakna viimasel hetkel Monacost Arsenali siirdunud Park selgitas, et Lõuna-Korea seaduste järgi peavad kõik mehed enne 30-aastaseks saamist 21 kuud sõjaväes aega teenima. Need, kes seda eiravad, pannakse vangi või saadetakse eksiili, vahendab Eurosport.

«Pean kahe aasta pärast Euroopast lahkuma ja mõtlesin, et Arsenal oleks hea koht, kus lõpetada. Sõjaväekohustus on vältimatu, pole isegi mõtet mõelda, et äkki ma pääsen sellest,» sõnas 26-aastane Park. «Saan jalgpalli edasi mängida, aga sõjaväeklubi eest. Arvan, et pärast seda on keeruline Euroopasse naasta, aga samas, kunagi ei või teada.»

Park pole Inglismaa meistriliiga mängudes veel platsile saanud, kuid tegi debüüdi karikasarjamängus Shrewsbury vastu.

Lõuna-Korea koondise eest on ta mänginud 55 mängus ja löönud 21 väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles