MMil konkurentsist langenud Inglismaa ragbimängija hüppas purjus peaga praamilt alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manu Tuilagi
Manu Tuilagi Foto: SCANPIX

Inglismaa ragbikoondis kaotas Uus-Meremaal peetava MMi veerandfinaalis laupäeval Prantsusmaale ning pärast seda läksid osad mängijad pidutsema. Üks neist otsustas üsna ülevas meeleolus praamilt alla hüpata.

The Suni andmetel veetsid üheksa koondislast päeva Waiheke saarel, kus nad ka alkohoolseid jooke tarvitasid. Saar asub Aucklandist pooletunnise praamisõidu kaugusel.

Tagasiteel otsustas 20-aastane Samoas sündinud Manu Tuilagi vahetult enne sadamasse jõudmist praamilt vette hüpata. Seejärel ujus ta sadamasse, kus politsei ta kinni võttis.

«Praamil olnud inimesed ergutasid teda, aga keegi oli ka politsei kutsunud. See oli tegelikult üsna ohtlik tegu, kuna vesi oleks võinud ta mootoritesse tõmmata,» rääkis juhtunut pealt näinud valvur. «Mina ja veel kuus inimest jooksime kohale, et ta välja aidata. Tal olid ainult lühikesed püksid jalas ja tal olid tugevad lõhnad küljes. Ta polnud ülemäära purjus, vaid lihtsalt ülevas tujus.»

Tuilagi pidi jaoskonnas olema umbes tund aega ning ta pääses küll trahvita, kuid talle tehti ametlik hoiatus.

See aga noormeest ei heidutanud, sest pärast politseijaoskonnast pääsemist siirdus ta edasi baari, kus ta koos kaaslastega edasi pidutses.

«Ta poseeris koos fännidega, rääkis tüdrukutega ja jõi koos oma sõpradega. Aga nad käitusid üsna hästi ja lahkusid umbes kella kahe ajal öösel,» rääkis allikas The Sunile.

Eile võttis ka Tuilagi sel teemal sõna: «Palun vabandust, see oli väga rumal tegu, vabandan kõikide ees.»

Inglismaa koondise peatreener Martin Johnson teatas, et nad määrasid Tuilagile 3000 naelsterlingi suuruse rahatrahvi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles