Embrich ja Zuikova pääsesid MMil 64 parema hulka

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Irina Embrich
Irina Embrich Foto: Liis Treimann

Itaalias Catanias jätkuvatel vehklemise maailmameistrivõistlustel jõudsid Eesti vehklejatest naiste epee põhiturniirile Irina Embrich ja Julia Zuikova.

Embrich alistas alagrupis kõik viis vastast ja tagas sellega otse pääsu põhiturniirile. Alagrupis kaks võitu ja kolm kaotust saanud Zuikova alistas play-off ringis esmalt jaapanlanna Shizuka Ikehata 15:4 ning otsustavas kohtumises austraallanna Evelyn Hallsi 15:13.

Kristina Kuusk teenis alagrupis neli võitu ja kaks kaotust, kuid kaotas siis pääsuks 64 parema hulka Tšiili vehklejale Caterin Bravo Aranguizile 9:15.

Kaks võitu ja neli kaotust saanud Julia Beljajeva alistas play-off avaringis jaapanlanna Nozomi Nakano 15:5, kuid kaotas pääsuks põhiturniirile poolatarile Ewa Nelipile 10:15.

Kuusk sai kokkuvõttes 73. ja Beljajeva 93. koha. Üllatuslikult langes alagrupiturniiriga konkurentsist Pekingi olümpiavõitja Britta Heidemann ja platseerus 155 naisvehkleja konkurentsis alles 126. kohale.

13. oktoobril peetaval põhiturniiril kohtub Embrich iisraellanna Noam Millsiga, Zuikova vastaseks on tiitlikaitsja prantslanna Maureen Nisima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles