Eesti eelmise valikgrupi vastased püüavad veel kõik EM-piletit

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bosnia ja Hertsegoviina ründaja Edin Džeko (nr. 11) eelmises valiktsüklis kohtumises Eesti vastu.
Bosnia ja Hertsegoviina ründaja Edin Džeko (nr. 11) eelmises valiktsüklis kohtumises Eesti vastu. Foto: Raigo Pajula

Kui täna lõppevas EM-valiktsüklis jääb Eesti koondise saagiks 16 punkti ning teine või kolmas koht alagrupis, siis võimsat mängu näitavad ka kõik Eestiga 2010. aasta MM-valiksarjas ühes alagrupis olnud meeskonnad.

Eesti lõpetas mäletatavasti 2010. aasta MM-valiksarjas alagrupi viienda koha ja kaheksa punktiga. Alagruppi kuulusid mäletatavasti veel Hispaania, Bosnia ja Hertsegoviina Türgi, Belgia ja Armeenia. Kui Hispaania on endale EMi pileti taganud, siis ülejäänud viis meeskonda jahivad samuti EMi piletit.

A-alagrupis on Saksamaa endale esikoha taganud, kuid teisel kohal olev Belgia ning kolmandat kohta hoidev Türgi selgitavad play-off’i pääseja.

Armeenia koondis hoiab enne tänaseid mänge B-alagrupis kolmandat kohta. Teiseks tõuseksid nad juhul, kui täna alistatakse võõrsil Iirimaa.

D-alagrupis võib Bosnia ja Hertsegoviina lõpetada valiksarja isegi esimesena, selleks tuleb täna võõrsil alistada Prantsusmaa. Koht vähemalt play-off’is on aga juba tagatud. Seega tuleks Eesti koondise saavutatud eelmises valiksarjas kõrgelt hinnata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles