Vunk: ma ei tea, kas saan öösel magada

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Vunk
Martin Vunk Foto: Peeter Langovits

Eesti jalgpallikoondise liikmed jälgisid nende saatust otsustanud Sloveenia ja Serbia vahelist kohtumist Lilleküla staadionil. Pärast kohtumise lõppu lõid emotsioonid meestel üle pea.

Poolkaitsja Martin Vunk tõdes, et ilmselt läheb öösel uinumine raskeks. «See on supersaavutus,» hindas ta EM-valikturniiril saavutatud teist kohta ja pääsu play-off mängudele. «Pärast Fääri saartelt saadud kaotust oli raske uskuda, et niimoodi tagasi tuleme, aga me hakkasime võitma ja õnn oli ka meie poolel.»

«Olen sõnatu… emotsioonid on super, täiesti laes,» õhkas Eesti koondise keskkaitsja Alo Bärengrub. «Viimast mängu vaadata oli piin, aeg liikus väga aeglaselt. Kui alagrupp loositi ja nägin, et vastas on kolm MMil osalenud meeskonda, mõtlesin, et ohoo… meil läheb raskeks. Kuid poisid andsid endast kõik ja me uskusime kogu aeg endasse.»

Eesti jalgpallikoondis jõudis esimest korda ajaloos EM-valikturniiril alagrupist edasi. See sai selgeks pärast seda, kui eestlaste saatust otsustanud mängus alistas Sloveenia kodus Serbia 1:0.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles