McLareni juht: Hamilton on fenomenaalne sõitja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: SCANPIX

Kuigi 2008. aasta maailmameister Lewis Hamilton on viimasel ajal palju ebaõnnestumisi üle elanud, ei kavatse McLareni tiimi juhid talle selga pöörata. Meest toetatakse nii võidus kui kaotuses.


«Lewise suurim kriitik on tema ise. Ta tahab nii väga võita ja pole rahul, kui tiimikaaslane või keegi temast kiirem on. Ta on väga pettunud ning on enda vastu karm,» nentis McLareni direktor Jonathan Neale. «Lewis on fenomenaalne sõitja. Ta on võitnud 16 etappi. Ta põleb isiksusena ja tahab alati endast maksimumi anda ning me armastame teda selle eest!»

Viimasel ajal on Hamilton aga pigem negatiivsete uudistega silma paistnud. Pealegi on meeskonnakaaslane Jenson Button temast selgelt paremaid tulemusi näidanud. «Me oleme siiski sajaprotsendiliselt tema selja taga. Kogu meeskond armastab teda just sellisena, nagu ta on,» lisas Neale. «Tänavune hooaeg on tema jaoks väga raske olnud ning me tahame tema eest hoolt kanda. Me ei suutnud talle tänavu võitmiseks vajalikku autot anda, kuid ta on siiski suurepärast tööd teinud.»

Sama arvas ka McLareni boss Martin Whitmarsh. Tema sõnul pole meeskonnast keegi Hamiltonisse usku kaotanud ning kõik loodavad, et ta saab oma endise vormi peagi tagasi. «Kõikidel sportlastel on omad tõusud ja mõõnad. Lewisel on praegu raske aeg. Elu ongi selline,» nentis Whitmarsh.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles