Pilet Eesti-Iirimaa mängule maksab 10 kuni 16 eurot

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondislased tähistamas kodust 4:1 võitu Põhja-Iirimaa üle.
Eesti jalgpallikoondislased tähistamas kodust 4:1 võitu Põhja-Iirimaa üle. Foto: Raigo Pajula

Eesti – Iirimaa Euroopa meistrivõistluste play-off mängud toimuvad reedel, 11. novembril kell 21:45 Tallinnas A. Le Coq Arenal ning teisipäeval, 15. novembril kell 21:45 Eesti aja järgi (kell 19:45 Iirimaa aja järgi) Dublinis Aviva staadionil.

Tallinnas peetava Eesti – Iirimaa kohtumise piletid tulevad Piletilevis müügile esmaspäeval, 17. oktoobril kell 10:00. Pääse küljetribüünile maksab 16 ja otsatribüünile 14 eurot, sooduspiletid vastavalt 12 ja 10 eurot.

Sooduspileteid saavad osta 1988.-2003. aastal sündinud ja 1950. aastal või varem sündinud isikut tõendava dokumendi alusel. Mängule tulles tuleb isikut tõendav dokument kaasa võtta. 2004. aastal ja hiljem sündinud pääsevad mängudele tasuta, kui nad istuvad lapsevanema süles. LHV Jalgpallikaardiga on soodustus -10% kõikidelt hindadelt.

Dublinis toimuvale Iirimaa – Eesti kohtumisele saavad Eesti koondise poolehoidjaid (sh need, kes elavad Iirimaal) pääsmeid soetada ainult Eesti Jalgpalli Liidu kaudu. Selleks avab Eesti Jalgpalli Liit uue nädala alguses kodulehel vastava alajaotuse ning annab sellest avalikkusele täiendavalt teada. Pääsmed, mida Eestile eraldatakse maksimaalselt 5100, on mõeldud ainult Eesti koondise poolehoidjatele (kohalikke iirlasi Eesti sektorisse ei lubata). Iirimaa Jalgpalli Liit teatab mängu piletihinna lähiajal, kuid esialgsetel andmetel maksab pääse umbes 45 eurot.

Dublinis toimuvale Iirimaa – Eesti mängule korraldab Eesti Jalgpalli Liit tšarterreisi, mille hind ja täpsemad detailid selguvad hiljemalt esmaspäevaks. Tšarterreisiga seonduvast teavitatakse avalikkust esimesel võimalusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles