Mae: lõplik otsus Otepää MK-etapi kohta langetatakse kevadel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Mae
Jaak Mae Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Murdmaasuusatamise Otepää MK-etapi korraldusmeeskonna juht Jaak Mae kinnitas Kuku raadio «Äratajale» antud intervjuus, et Otepää võib hooajal 2012/2013 MK etapist ilma jääda.

Rahvusvahelise suusaliidu kodulehel ilmus uudis, milles teatati, et Otepää peab võtma üheaastase pausi, et anda võimalus uutele võistluspaikadele. FISi esialgses kalendris oli Otepää etapp sees veel vähemalt kolm aastat.

Mae ütles Kukule, et praegu on seis tõepoolest selline, et MK-etapp võib minna Otepää asemel kellelegi teisele, lõplikku otsust pole Mae sõnul FIS veel langetanud, see tehakse kevadisel kongressil.

Mae sõnul käidi praegu välja lihtsalt selline kava, millega tahetakse anda uutele paikadele võimalus. Soovijaid on Mae sõnul väga palju.

Mae ei uskunud, et FISi plaani taga on kättemaks Andrus Veerpalu dopinguskandaali ja kohtutes käimiste eest. Ta tunnistas siiski, et MK-etapist ilmajäämine oleks Otepääle ja tegelikult ka riigile üsna suur kaotus.

Algaval suusahooajal Otepääl maailmakarika tasemel veel sõidetakse. 2012. aasta Otepää MK-etapp peetakse 21.-22. jaanuaril. Kavas on ikka klassikasprint ja meestel 15 km klassikat ja naistel 10 km klassikat

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles