Põhja-Iirimaa treener soovib iirlasi aidata

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nigel Worthington
Nigel Worthington Foto: SCANPIX

Ametist lahkuv Põhja-Iirimaa jalgpallikoondise peatreener Nigel Worthington soovitas Iirimaa juhendajal Giovanni Trapattonil temaga ühendust võtta, soovides anda nõu, kuidas Eesti vastu mängida.

Teatavasti alistas Eesti jalgpallikoondis Põhja-Iirimaa kodus 4:1 ja võõrsil 2:1 ning lõpetas sellega Põhja-Iirimaa lootused jõuda EM-finaalturniirile, kuid pääses ise play-off’i, kus loosi tahtel minnakse vastamisi Iirimaaga.

Worthington rääkis ajalehele Irish Independent, et usub, et Iirimaa on võimeline Eesti alistama ja pääsema EM-finaalturniirile, kuid ta eeldab, et mõlemad play-off-mängud kujunevad tasavägisteks.

«Kui mulle Iirimaa jalgpalliliidust helistataks, muidugi aitaksin neid nii palju kui võimalik,» lubas Worthington.

Worthingtoni sõnul on Iirimaa kindlasti favoriit, ent nentis, et sai omal nahal teada, et ka eeldatav autsaider võib kõvasti probleeme tekitada.

«Iirimaal on palju häid mängijaid, aga nad peavad Eesti vastu endast kõik andma,» lausus Worthington. «Eesti on organiseeritud meeskond, nende poolkaitse on eriti tugev ning nad on ka tagaliinis väga kindlad.»

«Kui peaksin praegu võitjat ennustama, ütleksin, et Iirimaa saab kahe mängu kokkuvõttes napi võidu,» lisas ta. «Eestit nähakse kui nõrgimat meeskonda, kes veel võistlustulle jäänud, aga sellest on asi kaugel. Ma poleks üllatunud, kui tuleks järjekordne šokk.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles