Vassiljev: Eesti edu oli šokk tervele Euroopale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: SCANPIX

«Meil ei pruugi kunagi teist sellist võimalust tulla,» ütles Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Konstantin Vassiljev eelseisvale EM-valikturniiri play-off-mängule Iirimaaga pilku heites.

Igapäevaleiba Permi Amkaris teeniv Vassiljev loodab, et Eesti koondis suudab näidata ajaloo kahes tähtsamas kohtumises ideaalset mängu. «Rääkisime sellest telefonitsi kohe pärast loosi. Peamine on enne neid mänge mitte läbi põleda, sest pinge kasvab iga päevaga,» lisas 27-aastane sportlane.

Vassiljev tunnistas, et õnne olemasoluta poleks nad nii kaugele jõudnud. «Hakkasime play-off’i jõudmise peale tõsiselt mõtlema alles pärast võitu Põhja-Iirimaa üle. Pärast kaotust Fääri saartele kadus peaaegu kogu meie optimism. Tänan fänne, kes toetasid meid headel ja halbadel aegadel. Nad väärivad meie saavutust,» märkis Vassiljev, kes ei soovinud enda panust üle tähtsustada. «Mõnikord ootavad meeskonnakaaslased minult liiga palju. Ma pole teistest parem mängija.»

Vassiljevi sõnul elavad Eesti koondisele kaasa ka Amkari mängijad. «Mind pole pärast edukaid mänge unustanud õnnitleda. Nüüd hoivavad nad meile pöialt Iirimaa vastu. Loomulikult on inimesed Permis meie saavutuse üle üllatunud. Kui mitte ainult nemad – see oli šokk tervele Euroopale,» sõnas Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles