21 aastat ManU-s mänginud Giggs tahab taas lepingut pikendada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Giggs
Ryan Giggs Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester Unitedi vanameister Ryan Giggs avaldas, et pikendaks hea meelega klubiga aasta võrra lepingut.

37-aastane Giggs on kogu oma profikarjääri – 21 aastat – Manchester Unitedis veetnud, olles tulnud 12 korral Inglismaa meistriks, võitnud neljal korral Inglismaa karika ning kahel korral Meistrite liiga, vahendab Sky Sports.

Käimasoleval hooajal on ta kaheksast mängust löönud kaks väravat.

Viimastel aastatel on ta pidevalt aastaseid lepinguid sõlminud, tema praegune kontraht lõpeb tuleva aasta juunis. Giggs tunnistas, et sooviks vähemalt aasta veel mängida.

«Lähen pärast jõule Sir Alex Fergusoni (ManU peatreener – toim) kontorisse ja räägin temaga lepingu pikendamisest,» rääkis Giggs veebilehele calciomercato.com antud intervjuus. «Saan temaga väga hästi läbi, ta on erakordne inimene. Ta on hommikuti alati esimesena kohal ja ta on alati valmis kuulama. Oleme veidi juba uuest lepingust ka rääkima. Igatahes tahan ma mängida, mind ei huvita miski muu kui oma meeskonna eest mängimine.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles