Iirimaa jalgpallikoondise peatreener ähvardab meeskonna juurest lahkuda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iirimaa jalgpallikoondise peatreener Giovanni Trapattoni.
Iirimaa jalgpallikoondise peatreener Giovanni Trapattoni. Foto: SCANPIX

Iirimaa jalgpallikoondise itaallasest peatreener Giovanni Trapattoni pole rahul, et talle pole seni uut lepingut pakutud.

Trapattoni kontraht lõppeb aprilli viimase päevaga ning praegu ei ole selle pikendamist arutatud. Esmalt soovib Iirimaa Jalgpalli Liit ära oodata play-off’i kohtumised Eestiga, kirjutab Irish Independent.

Samal ajal soovib Trapattoni väidetavalt lepingut pikendada ning ta ei ole rahul, et ta on praeguses seisus jäetud ootama. Seepeale on itaallane juba teatanud, et ta võib oma ameti maha panna ka juhul, kui Iirimaa peaks EMile pääsema.

«Võime ka pärast EMile jõudmist oma töö lõppenuks lugeda,» on Trapattoni teada andnud.

Iirimaa Jalgpalli Liit ei soovi Trapattoniga igaks juhuks praegu lepingut uuendada, kuna kaotuse korral Eestile peaks itaallane juhendama neid ka järgmises MM-valiktsüklis ja sellist situatsiooni üritatakse vältida.

«Alati on hea teada, et peatreener on valmis jätkama, kuid kõik selleteemalised vestlused tulevad alles pärast mänge Eestiga,» sõnas Iirimaa Jalgpalli Liidu esimees John Delaney.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles