NBA tööseisak võib kesta mitu aastat

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpalliliiga NBA mulluse põhihooaja kõige väärtuslikum mängija Derrick Rose usub, et praeguses olukorras on eelkõige süüdi klubide omanikud.
Korvpalliliiga NBA mulluse põhihooaja kõige väärtuslikum mängija Derrick Rose usub, et praeguses olukorras on eelkõige süüdi klubide omanikud. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA kestab jätkuvalt tööseisak ning mängijate suust kuuleb aina vähem optimistlikke sõnumeid.

Praeguseks on tühistatud juba ka esimesed põhihooaja kohtumised, mis peaksid toimuma novembri alguses, kirjutab AP.

Aina rohkem on sõna võtma hakanud ka NBA suurimad staarid, kes on tööseisakus süüdistanud klubide omanikke ning andnud teada, et kui asi oleks nende teha, siis oleksid nad juba mängimas. Viimati on sel teemal sõna võtnud näiteks mulluse põhihooaja kõige väärtuslikem mängija Derrick Rose ja ka Kevin Durant.

Kui juttude põhjal üritatakse seda hooaega ikkagi päästa, siis pessimistlikumad usuvad, et tööseisak võib kesta isegi mitu aastat.

«Olen valmis halvimaks, kuid loodan parimat. Arvan, et tööseisak võib kesta aasta kuni kaks. Mõistsin seda, kui kuulasin läbirääkimsitel mõlema poole argumente. Paljud mängud jäävad pidamata ja aina rohkem raha lendab tuulde,» sõnas Detroit Pistonsi mängumees Ben Gordon.

NBA komissar David Stern on samal ajal juba hoiatanud, et ta võib lisaks kahele nädalale veel kohtumisi tühistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles