Tiger Woods loodab juba kevadel võistelda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailma parim golfimängija Tiger Woods.
Maailma parim golfimängija Tiger Woods. Foto: AFP / Scanpix

Põlvelõikusest taastuv profigolfar Tiger Woods võib võistlusradadele naasta oodatust varem.

Maailma golfi edetabelijuht ja rikkaim sportlane Woods tunnistas septembri lõpus, et pärast põlvelõikust võib tema naasmine koguni pooleteiseks aastaks edasi lükkuda. 

Esinumber avaldas sügise hakul lootust, et saab jaanuaris vaikselt liigutama hakata ning täielik paranemine võib võtta kuni 18 kuud.

Woodsi taastumine on sujunud aga hästi ning mees teeb juba vaikselt trenni, vahendab Helsingin Sanomat. Ideaaltingimustel hea paranemise korral võistleb Woods juba aprillis enne aasta esimest Masters turniiri.

«Olen treeninud ja üritan uue aasta võistlusteks juba piisavalt terveks saada. Kõik on läinud plaanipäraselt. Enamat ei saakski tahta,» tunnistas Woods. «Olen jalgadest tugevam kui kunagi varem. Jala liikumisrada on hea. Mul on vaja vaid jälgida, et ei piinaks seda liigselt.»

Ajaliselt ei tahtnud 33-aastane sportlane aga täpsemalt midagi lubada, sest tõsisemaid treeninguid alustab ta alles uuel aastal. «Ma ei tea veel, kuidas põlv pidevatele treeningutele vastu peab,» tunnistas ta.

Põlvevalu käes kannatades võitis Woods tänavu US Openi. Pärast tiitlivõitu siirdus ameeriklane lõikuslauale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles