Registreerimine Elion Estonian Cup uueks hooajaks käivitus edukalt

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elion Estonian Cup. Ratturid stardis.
Elion Estonian Cup. Ratturid stardis. Foto: Elion Estonian Cup


Elion Estonian Cup maastikurattamaratonide sarja eelregistreerimine avanädalavahetusel pani end osalejana Eesti suurima rattamaratonide sarivõistluse uuele hooajale kirja enam kui paarsada rattasõpra.



Sarja peakorraldaja Allar Tõnissaare sõnul on tänavu osalejate huvi eelregistreerimise vastu olnud varasemate aastatega võrreldes oluliselt suurem. “Kui mullu kasutas Rattalaada soodushinda 75 inimest, siis tänavu ületasime avapäeval koos internetis registreerujatega 200 osaleja piiri,” sõnas Tõnissaar. 

Registreerimine Elion Estonian Cup 2012. aasta kõigile etappidele algas oktoobrikuu kolmandal laupäeval Tallinnas Škoda keskuses toimunud Rattalaadal. Samal päeval avati eelregisteerimine ka sarja veebilehel www.estoniancup.ee “Teadlikud osalejad kasutavad meelsasti ära aegsa registeerimisega kaasnevat soodushinda,” kommenteeris Allar Tõnissaar. Ta lisas, et praegu kehtiva soodsa hinnaga on sarja kõigile etappidele võimalik registreerida kuni käesoleva aasta lõpuni.

Kuni 31. detsembrini on eelregistreerimisel stardimaks Elioni-sarja 2012. aasta kõigi kaheksa etapi maratonidistantsile 110 eurot ning poolmaratonile 90 eurot. Uuest aastast tõuseb registeerimistasu kogu sarjaks täiendavalt 10 euro võrra ning on maratonidistantsil kokku 120 eurot ja poolmaratonil 100 eurot. Noortele, kes on sündinud 1994 ja hiljem ning pensionäridele, kes on sündinud 1952 ja varem kehtib Elion Estonian Cup 2012. aasta hooaja osalustasule täiendav 30 eurone soodustus.
Traditsiooniliselt on Elion Estonian Cup lastesõidud kõigile osalejatele tasuta. 

Korraldajad tuletavad 2011. aastal sarjas osalejatele meelde, et raudmeeste ja -naiste kingitustele saavad need vaprad ratturid, kes tänavu läbisid Elion Estonian Cup rattamaratonide sarjas kõik kaheksa maratoni või poolmaratoni, järele minna A&T Sport kauplustesse Tallinnas ning Tartus.

Elion Estonian Cup rattamaratonide sarja 12. hooaeg stardib 6. mail Viljandis. Kokku kuulub maratonidesarja kaheksa etappi. Viimane otsustav osavõistlus peetakse tuleval aastal Elvas.

Elion Estonian Cup 2012 kalender
1. etapp     Mulgi Rattamaraton    6.mai
2. etapp     Tallinna Rattamaraton    19.mai
3. etapp     Rõuge Rattamaraton    9.juuni
4. etapp     Fuji Rakke Rattamaraton    8.juuli
5. etapp     Otepää Rattamaraton    28.juuli
6. etapp     Kalevipoja Rattamaraton    11.aug
7. etapp     Jõulumäe Rattamaraton    25.aug
8. etapp     Elva Rattamaraton    8.sept

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles