Iirimaa koondislane hoiatas kaaslasi: Eestit ei tohi alahinnata

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John O'Shea (vasakul) EM-valikmängus Andorra vastu.
John O'Shea (vasakul) EM-valikmängus Andorra vastu. Foto: SCANPIX

Iirimaa jalgpallikoondislane John O’Shea tunnistas, et rõõmustas, et loosi tahtel läheb Iirimaa novembri keskel peetavates EMi play-off mängudes vastamisi Eestiga, kuid ühtlasi hoiatas oma koondisekaaslasi, et Eestit ei tohiks alahinnata.

Iirimaa koondis mängis viimati EM-finaalturniiril, kolmel korral on nad jõudnud finaalturniiri lävele ehk play-off’i, ent alati pidanud kaotusega leppima, vahendab Associated Press.

FIFA edetabelis paikneb Eesti Iirimaast 29 kohta madalamal.

«Olen loosiga rahul, eriti arvestades, kes võimalikud vastased olid, aga Eesti sai teise koha väga tugevas alagrupis, kuhu kuulusid ka Itaalia ja Serbia,» mõtiskles klubijalgpalli Sunderlandis mängiv O’Shea. «Nad alistasid Serbia, Sloveenia ja Põhja-Iirimaa. Kui tahame ohumärki, siis seda need tulemused tähendavadki. Samas, kui meile oleks enne öeldud, et meie ja EM-finaalturniiri vahel seisavad vaid kaks mängu Eestiga, olnuksime väga rahul. Peame asjadesse positiivselt suhtuma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles