Northug: rumalale küsimusele annan rumala vastuse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Northug
Petter Northug Foto: SCANPIX

Norra murdmaasuusataja Petter Northug lükkas tänasel pressikonverentsil ümber ekslikud uudised, justkui oleks ta juba enne hooaja algust otsustanud, et ei osale Norra meistrivõistlustel.

Norra ajaleht Adresseavisen kirjutas eelmisel nädalal, et kahekordne olümpiavõitja ja seitsmekordna maailmameister Northug kavatseb algaval hooajal jätta vahele riigi meistrivõistlused, et keskenduda ülipikkadele distantsidele.

«Mul on Norra meistrivõistlustest täiesti savi,» ütles Northug eelmisel nädalal Adresseavisenile vahetult enne Val Senalesisse treeningulaagrisse sõitmist.

Täna aga kinnitas 25-aastane Northug, et tal pole kordagi olnud plaanis Norra meistrivõistlustelt eemale jääda ning selgitas, kuidas ekslik uudis sündis, vahendab Dagbladet.

«Kui ajakirjanik tuleb kell pool kuus hommikul lennujaama ja küsib rumala küsimuse, peab ta valmis olema selleks, et saab rumala vastuse,» selgitas Northug. «Ma võistlen Norra meistrivõistlustel. Osalen 15 km vabatehnikasõidus ning seejärel sõidan Itaaliasse, kus teen kaasa Marcialonga maratonil.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles