Tehvandi suusarada üha pikeneb

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehvandi suusarada
Tehvandi suusarada Foto: Peeter Kümmel / Sakala.
Tänaseks on Tehvandi spordikeskuses avatud 1,5 km esimese lume ning 1,7 km kunstlumest suusarada nii klassika- kui vabatehnika jaoks.

1,5 km esimese lume rada saab alguse Tehvandi peahoone kõrvalt rollerirajalt ning 1,7 km rada Kunimäelt staadionilt tõusu lõpus, vahendab Valgamaalane.

1,5 km kerge reljeefiga rada lookleb päripäeva suunaliselt Hobuseraua tõusu lõpuni ning tagasi Hobuseraua ja Tordikarbi laskumise kaudu mööda Tehvandi rollerirada.

1,7 km raskema reljeefiga rada kulgeb vastupäeva suunaliselt mööda maailmakarika rada Kunimäelt Hobuseraua tipuni ning Tordikarbi laskumise ja Kunimäe tõusu kaudu tagasi.

Mõlema raja ühine osa on Hobuseraua ja Tordikarbi laskumine ning Tordikarbi laskumisel vasakule pöörates saab läbida 1,7 km raja ja otse sõites 1,5 km raja ning vahelduvalt seda tehes saab ringi pikkuseks 3,2 km.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles