Evans: olin ka tänavusel Touril favoriit, kuid keegi ei rääkinud minust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cadel Evans.
Cadel Evans. Foto: SCANPIX

Valitsev Tour de France’i võitja Cadel Evans ütles, et tema järgmise aasta peaeesmärk on tiitlit kaitsta. Programm, kuhu kuulub ligi 100 km individuaalset temposõitu ja võrreldes tänavusega vähem mäefinišeid, peaks Austraalia ratturile veelgi paremini sobima.

«Ka sel aastal olin ma rada arvestades favoriit, kuid keegi ei rääkinud minust. Nüüd peavad mind kõik järgmise Touri soosikuks,» lausus Evans muheledes. «Uus Tour sobib minusugustele headele temposõitjatele nagu Bradley Wiggins ja Levi Leipheimer. Alberto Contador on samuti favoriit, tema esimesel võiduaastal oli kavas üle 100 km eraldistarti.»

Evans ei varjanud, et panustab olümpia-aastal vaid Tourile. «Järgin sama programmi, mis mulle sel hooajal edu tõi. Londoni olümpia teeb aasta huvitavaks, kuid minu peaeesmärk on Touri võitu kaitsta. Mis saab pärast seda, elame-näeme,» ütles Evans.

Vaadake Evansi Touri esitlusel antud intervjuud SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles