MMA Raju peamatš muutus viimasel minutil viisaprobleemide tõttu

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MMA-võitlejad.
MMA-võitlejad. Foto: SCANPIX

Laupäevasel MMA Rajul õhtu peamatšis osalema pidanud Niyaz Ramazanov ei saanud Eestisse sissesõiduks viisaluba. Õhtu peamatšiks saab seetõttu Dmitri Ivanovi ja Juho Valamaa vaheline heitlus, Alik Tseiko vastu astub puuris Madis Pedai.

«Idanaabritel on suhtumine võistlustesse natuke teistsugune kui siin – viisataotlus jäeti viimasele minutile ja lõpuks selgus, et nad jäid sellega hiljaks,» selgitas olukorda MMA Raju peakorraldaja Ott Tõnissaar.

«Õnneks nõustus Ramazanovit asendama Madis Pedai. Maadluses on ta Alik Tseikoga põhimõtteliselt võrdne – tal on selja taga 17-aastane karjäär maadlejana. Sportlikku vabavõitlust on ta treeninud küll vähem, kuid tegu on kindlasti arvestatava vastasega. Kuna ta võttis matši vastu ühepäevase etteteatamisega, siis olen ise tal ka nurgameeskonnas abiks,» lisas Tõnissaar.

 Madis Pedai treenib sportlikku vabavõitlust Norras. Ta on saavutanud Eesti mestrivõistlustel kreeka-rooma maadluses teise koha nii noorte kui täiskasvanute arvestuses, samuti on ta võidelnud välja 4. koha Põhjamaade meistrivõistlustel ja 13. koha Euroopa kreeka-rooma maadluse meistrivõistlustel noorte arvestuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles