Tammerti ja egiptlase koostöö võib lõppeda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksander Tammert
Aleksander Tammert Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Mullu Egiptuse kettaheitja Omar El Ghazalyt treenima hakanud Ateena olümpiapronks Aleksander Tammert tõdes Postimehele antud intervjuus, et kahe mehe koostöö ei pruugi järgmisel aastal enam jätkuda.

«Veel pole teada, kas ta saab Egiptuse olümpiakomiteelt ettevalmistuseks vajaliku raha või mitte. Praegu oleme mõlemad teadmatuses,» nentis Tammert, kelle sõnul ei tehta seetõttu ka veel treeningu – ning laagriplaane. «Kui kinnitus olemas, siis hakkame edasi mõtlema, kus teha laagreid ja milliseid laagreid.»

Egiptlane alustas hooaega 64.79ga, kuid see jäigi ta pikimaks kaareks. Daegu MMile jäi vigastuse tõttu sõitmata.

Samas tõdes Ateena olümpiapronks, et tema oleks valmis koostööd jätkama. Vaatamata sellele, et mullu ei jäänud tal enda treenimiseks selletõttu eriti aega. «Olin Omarile treeneriks ja tegelesin ka Kalevi asjadega. Seetõttu enda treeninguteks aega ei jäänud. Kui palutakse, siis oleksin valmis jätkama, aga koostöö näeks pisut teistsugune välja,» avaldas 38-aastane Tammert. «Sellisel juhul hakkaksime ilmselt koos treenima. Muudmoodi ma seda ette ei kujutaks.»

Tammerti enda eesmärgiks on ikka pääs Londoni olümpiale. Selle jaoks peaks ta täitma OMi A-normi, 65 meetrit. «Praegu käib juba väike alusvormi ladumine. Tõsisem töö algab detsembris,» avaldas Tammert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles