NBA suurimad tähed panevad kokku oma meeskonna

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miami Heati supertrio: Chris Bosh (vasakul), LeBron James ja Dwyane Wade. Mehi võib varsti mängimas näha ka Euroopas.
Miami Heati supertrio: Chris Bosh (vasakul), LeBron James ja Dwyane Wade. Mehi võib varsti mängimas näha ka Euroopas. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA on jätkuvalt käimas tööseisak ning vähemalt praegu sellele lõppu ei paista. Nii otsivad ka sportlased endale uusi väljundeid.

NBA suurimad tähed on otsustanud ise kokku panna meeskonna ning selle võistkonnaga kaheks nädalaks tuurile minna. Väidetavalt külastaks tuur nelja kontinenti ja kokku toimuks kuus kohtumist, kirjutab ESPN.

Tuurist oleksid väidetavalt valmis osa võtma Kobe Bryant, LeBron James, Dwyane Wade, Derrick Rose, Carmelo Anthony, Chris Paul, Amar’e Stoudemire, Chris Bosh, Rajon Rondo, Blake Griffin, Russell Westbrook, Carlos Boozer, Paul Pierce ja Kevin Love. Tuurist oleksid väidetavalt veel valmis osa võtma Kevin Durant ja Kevin Garnett.

Tuur algaks 30. oktoobril ja lõppeks 9. novembril. Kohtumised toimuksid Puerto Ricos, Inglismaal, Macaus ja Austraalias, kõik matšid saaksid olema areenidel, mis mahutavad üle 15 000 pealtvaataja.

Inglismaal toimuksid mängud Londonis ja seal oleks kavas kaks kohtumist, kaks mängu toimuks ka Austraalias.

Mängijate palganumbriks oleks kuni üks miljon dollarit. Osa tuurist teenitav raha läheks ka heategevuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles