Kanepi: vastasel oli lõpus rohkem õnne

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: SCANPIX

Karjääri jooksul neljandat korda WTA turniiri finaali jõudnud Eesti esireket Kaia Kanepi (WTA 43.) pidi täna Moskvas 721 000 dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiri finaalis tunnistama slovakitari Dominika Cibulkova (WTA 20.) 3:6, 7:6 (1), 7:5 paremust.

«Oli tasavägine ja võistluslik mäng, aga vastasel oli lõpus rohkem õnne ja sellepärast ta võitiski,» lausus Kanepi Eesti ajakirjanikele. «Kindlasti oli mul natuke ka väsimus sees, aga ei midagi katastroofilist.»

Kanepi avaldas, et tegelikult on teda nädala algusest saadik kimbutanud seljavalu. «Pärast esimest mängu hakkas selg valutama ja olen valuvaigistite abil mänginud,» tunnistas ta. «Selg on natuke põletikuline ja valus. Füsioterapeudid vaatasid selja iga päev üle, liikumine läks paremaks, aga põletik püsib. Aga ma ei usu, et see kaotuse põhjus oli.»

Järgmisel nädalal pidi Kanepi osalema Prantsusmaal ITF-turniiril, ent otsustas selle seljaprobleemi tõttu ära jätta. Hooaeg päris läbi siiski veel pole – novembri lõpus kavatseb ta osaleda Helsingis ITF-turniiril. «Vorm on praegu väga hea, võiks veel mängida,» nentis Kanepi. «Helsingis mängin just sel põhjusel, et ei tekiks liiga pikka võistluspausi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles