Kanepi tõusis maailma edetabelis üheksa kohta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: SCANPIX

Eile lõppenud Moskva turniiril finaali jõudnud Eesti esireket tõusis tänu edukale nädalale värskes naiste tennise maailma edetabelis 43. realt 34. kohale.

15-aastane Anett Kontaveit kerkis koha võrra ja paikneb nüüd 628. positsioonil, mis on tema senise karjääri kõrgeim edetabelikoht. Margit Rüütel on 822. kohal.

Üsna mitu muudatust toimus ka edetabeli esikümnes – esikohal jätkab Taanit esindav Caroline Wozniacki ning teine on venelanna Maria Šarapova, kuid oma karjääri parimale ehk kolmandale kohale tõusis tšehhitar Petra Kvitova, lükates valgevenelanna Victoria Azarenka neljandaks. Hiinlanna Na Li tõusis viiendaks ning seetõttu langes venelanna Vera Zvonarjova kuuendaks ja austraallanna Samantha Stosur seitsmendaks.

Moskva turniiri finaalis Kanepi alistanud Dominika Cibulkova parandas oma kohta kolme positsiooni võrra ja paikneb nüüd 17. real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles