ManCity võib jätta Tevezi aastateks pingile istuma

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Tevez (vasakul) ja Roberto Mancini.
Carlos Tevez (vasakul) ja Roberto Mancini. Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpalliklubi ja nende ründaja Carlos Tevez’i vaheline vägikaikavedu ei paista lõppevat ja tundub, et rohkem võib see kahju teha mängumehele.

Mäletatavasti keeldus Tevez peatreener Roberto Mancini sõnade kohaselt mängus Müncheni Bayerniga väljakule minemast ja sellest ajast peale pole Tevez’ile enam kohta meeskonnas olnud, kirjutab the Guardian.

Hiljuti määras klubi ründajale umbes ühe miljoni euro suuruse trahvi (tegemist on mehe ühe kuu palgaga – toim.). Seejärel lubas Tevez omakorda Mancini kohtusse kaevata. Nüüd on klubi omanik Sheik Mansour välja hõiganud, et viimasel juhul on ta valmis tasuma Mancini kohtukulud.

Juba on mitmel klubid avaldanud soovi Tevez endale osta, kuid tõenäoliselt pole keegi valmis maksma City poolt küsitavat 40 miljonit eurot ja odavamalt City meest müüa ei kavatse. Kuna selle hooaja järel kestab Tevez’i leping klubiga veel kaks aastat, siis praegu ähvardab teda tõsine oht, et terve see aeg tuleb pingil konutades mõõda saata. Sellise võimalusega on väidetavalt klubi omanikud tõsiselt juba ka arvestanud.

Lisaks kavatseb City tõenäoliselt ründajalt nõuda kahjutasu, kui teda ei õnnestu jaanuaris maha müüa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles