Suusaliit ja Tehvandi Spordikeskus jõudsid MK-etapi korraldamise osas kokkuleppele

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusafännid Otepää MK-etapil raja ääres.
Suusafännid Otepää MK-etapil raja ääres. Foto: Raigo Pajula

Otepää MK-etapi peakorraldaja Jaak Mae ja Tehvandi Spordikeskuse juhataja Alar Arukuusk kirjutasid neljapäeval alla rajatiste kasutuslepingu 21. ja 22. jaanuaril Otepääl 12-ndat korda toimuvaks suusapeoks.

Tee lepinguni polnud just kõige sirgem ega siledam, kuid nüüd jõuti Tehvandi rajatiste kasutusõiguste lepingu allakirjutamiseni, kirjutab ERR Sport.

«Nii me oleme Jaaguga täna kokku leppinud, et kõik, mis siin kirjas on, rahuldab mõlemaid osapooli ja ma usun, et mis võistlejaile vajalik võistluskeskuses, saab selle lepinguga enam-vähem ka kõik tagatud,» kommenteeris Arukuusk intervjuus ETV-le.

Ka detailides on lõpuks kokku lepitud. Selle etapi 700 000 eurone eelarve peaks ehk isegi enam kui kümne protsendi võrra väiksem olema kui eelmistel aastatel, kuid palju sõltub ilmadestki - lahtisi otsi jääb ikka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles